Veiksmīgi un iedvesmojoši noritējis iedzīvotāju pieredzes apmaiņas brauciens

Februāra beigās projekta “Accelerate SUNShINE” ietvaros Jūrmalas pilsētas, Ādažu, Tukuma un Bauskas novada domes pārstāvji piedalījās pieredzes apmaiņas braucienā uz Salaspili, kur tika apskatīta visaptveroši atjaunotā daudzdzīvokļu dzīvojamā ēka Meža ielā 7, vērienīgais ēkas Daugavas ielā 2 visaptverošas atjaunošanas projekts un iegūtas vērtīgas atziņas un zināšanas.

Pirms renovēto ēku apskates pieredzes apmaiņas brauciena dalībnieki tikās SIA “Salaspils Siltums” birojā, kur tika iepazīstināti ar uzņēmuma misiju un uzklausīja projektu vadītājas Renātes Bražinskas ieteikumus daudzdzīvokļu ēku atjaunošanas projekta organizēšanai. Sagatavotajā prezentācijā uzņēmuma pārstāve atskatījās uz ēku: Meža ielā 7 un Daugavas ielā 2, visaptverošas atjaunošanas projektu norises gaitu, lielākajiem izaicinājumiem un pastāstīja par mājas iedzīvotāju motivāciju piedalīties projektā.

Pēc viesošanās SIA “Salaspils Siltums” telpās, daudzdzīvokļu ēku īpašnieki, pašvaldību pārstāvji, kā arī namu apsaimniekotāji devās apskatīt klātienē visaptveroši atjaunoto ēku Meža ielā 7, kur iepazinās ar projekta ievaros paveikto un ēkas iedzīvotāju Olgu, kas dalījās savos iespaidos ēkas visaptverošas atjaunošanas laikā, gan pēc tās. Papildus iepriekšminētajam, dzīvokļa īpašniece interesentiem izklāstīja citu ēkas īpašnieku motivāciju teikt jāvārdu pozitīvām pārmaiņām.

Pēc pieredzes apmaiņas brauciena pasākuma apmeklētāji tika iedvesmoti pozitīvām pārmaiņām savos mājokļos un secināja, ka Salaspilī esošās daudzdzīvokļu ēkas Meža ielā 7 un Daugavas ielā 2 ir piedzīvojušas pozitīvas  pārmaiņas, un, pateicoties projekta atbalstītājiem, SIA Salaspils Siltums neatlaidīgajam darbam, kā arī  ēkas iedzīvotāju pacietībai, abas ēkas ir jau redzamas savā jaunajā un skaistajā veidolā! Būtiski minēt, ka abi Salaspils daudzdzīvokļu ēku atjaunošanas projekti ir nesuši daudzus izaicinājumus visām iesaistītajām pusēm, tomēr gala rezultāts ir visu pūļu un pacietības vērts!

Ja vēlaties atjaunot savu ēku vai, ja ir radušies jautājumi saistībā ar daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku atjaunošanu un papildus garantijām, aicinām sazināties ar Bauskas novada domes energopārvaldnieku Raitis Ignatjevu, tālr. 63960195.

Aktivitātes tiek īstenotas projekta “Accelerate SUNShINE”, Nr. 754080 ietvaros.