“Accelerate Sunshine” projekts iemirdzas Gaujas svētkos

Ādažu novada gada vērienīgākā pasākuma – Gaujas svētku laikā – iedzīvotājiem un pasākuma visiem tika sniegta lieliska iespēja baudīt krāšņu un daudzveidīgu kultūras pasākumu programmu, piedalīties dažādās sporta aktivitātēs, tirgus kvartālā iegādāties amatnieku darinājumus, iepazīt tuvāk Ādažu novadā esošos uzņēmumus, vērot nacionālo bruņoto spēku paraugdemonstrējumus, kā arī atpūsties un gūt pozitīvas emocijas.
Lai svētkus padarītu vēl gaišākus un krāsainākus un liktu aizdomāties Ādažu daudzdzīvokļu ēku īpašniekiem par pozitīvu pārmaiņu ieviešanu savos mājokļos, domes pārstāvji piedalījās svētku gājienā ar zaļiem lietussargiem, pārstāvot projektu “Accelerate SUNShINE”. Lai iepriecinātu arī pašus mazākos svētku dalībniekus, Bērnu pilsētiņā bērniem bija iespēja saņemt balonus.
Ja vēlaties atjaunot savu ēku vai, ja ir radušies jautājumi saistībā ar daudzdzīvokļu dzīvojamo ēku atjaunošanu, aicinām sazināties ar Ādažu novada domes energopārvaldnieku Anriju Zēbergu (tālr.: 67996265, e-pasts: anrijs.zebergs@adazi.lv). Raksts tapis projekta “Accelerate SUNShINE” ietvaros, ko līdzfinansē Eiropas Savienības programma “Apvārsnis 2020”, projekta līguma Nr. 754080.